Potatissallad med svarta bönor
![Potatissallad med svarta bönor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_38683/cf_259/potatissallad_med_svarta_bonor.jpg)
Servera den här färgsprakande potatissalladen till ditt grillade kött. Färskpotatis, ruccola, tomat och lök blandas med krämig chèvre och svarta bönor. Kombinationen är elegant och utsökt.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003
![Potatissallad med svarta bönor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_38683/cf_259/potatissallad_med_svarta_bonor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g kokt färskpotatis
1 färsk lök eller purjolök (1 färsk lök motsvarar 1 liten späd purjolök)
4 tomater
100 g rucolasallad
100 g chèvre (getost)
3 dl kokta svarta bönor
Dressing
1 msk vinäger
3 msk olja
2 krm salt
1 krm peppar
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: uteslut chèvreosten och använg ev tofu istället.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En återkommande favorit.
Katharina
2011-08-05Otroligt gott till vinmarinerad grillad entrecôte.
Agneta
2004-06-10Otroligt god och matig, även utan svarta bönor!
Susanne
2003-08-12