Pressgurka

Delikat och utsökt pressgurka. Charmant klassiker, skivad gurka i effektfull Àttikslag. Idealisk till mustiga grillade köttbitar. Makalöst gott ocksÄ till köttbullar med kokt potatis.
Ett recept frÄn:
Buffé nr 9, 2001

Ingredienser
4 portioner
1 fÀrsk gurka
3 krm salt
2 msk Àttiksprit (12%)
1 dl vatten
2 msk socker
1/2 krm vitpeppar
2 msk hackad persilja
Gör sÄ hÀr
00:30:00
Har du lagat receptet?
NÀringsvÀrde per portion
Energi158 KJ / 38 kCal
Fett0 g
Salt1.04 g
Kolhydrater10 g
Protein0.2 g
Kommentarer
Fantastiskt god pressgurka, har gjort den mÄnga gÄnger, smakar som Mammas och den var alltid lika smarrig
Petra
2025-04-16Perfekt att anvÀnda osthyvel. Blir tunna fina skivor
Ann-sofie
2025-04-09JĂ€ttebra och enkelt! Smakar som "förr i tiden" jĂ€ttegottđ
Evelyn
2025-03-15