Primörer med västerbottendipp

Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Primörer med västerbottendipp

Ett fantastiskt gott tillbehör till kött - eller som tilltugg på festen. Skär upp primörer som morötter, sparris och rädisor i stavar. Servera sedan primörerna tillsammans med en dipp bestående av Västerbottensost, minifraiche och honung.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Primörer med västerbottendipp

Ingredienser

4 portioner
200 g späd sparris
8 - 10 späda morötter eller stora morötter skurna i stavar (10 späda motsvarar 3 stora)
1 knippe rädisor

Dipp

50 g Västerbottensost
2 dl minifraiche
1 tsk flytande honung

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi562 KJ / 134 kCal
Fett6.4 g
Kolhydrater12 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Galette med grön sparris och Västerbottensost
Betyg 4.8 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ljummen laxsallad med havreris och sparris
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sparris- och ostpaj
Betyg 4.6 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostad sötpotatis med primörhack och finriven Västerbottensost
Betyg 3.5 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grön sparrisfrittata
Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ljummen potatissallad med räkor och sparris
Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad