Prinskorvar med julslaw och valnötter
![Prinskorvar med julslaw och valnötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_126768/cf_259/prinskorvar_med_julslaw_och_valnotter.jpg)
Vad vore väl julbordet utan prinskorv? Här börjar du med att ansa och strimla kålen för att få de perkta slaw-strimlorna. Kålen kommer sedan till sin rätta när du blandar dem med vinäger och honung. Korvarna steks i ca 7 minuter.
![Prinskorvar med julslaw och valnötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_126768/cf_259/prinskorvar_med_julslaw_och_valnotter.jpg)
Ingredienser
4 bufféportioner
ca 350 g rödkål
1 msk balsamvinäger
1 tsk flytande honung
1 äpple
1 stjälk selleri
1 dl majonnäs
1 msk dijonsenap
salt och peppar
1 dl valnötter
480 g prinskorv
1 msk klarifierat smör
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2684 KJ / 642 kCal
Fett57 g
Salt2.6 g
Kolhydrater16 g
Protein15 g
Kommentarer