Provencalsk pytt i panna med halloumi
![Provencalsk pytt i panna med halloumi](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_198175/cf_259/provencalsk_pytt_i_panna_med_halloumi.jpg)
Underbar laktovegetarisk pytt i panna med sötpotatis och halloumi. Enkel vardagsrätt som dessutom går att anpassa utifrån vad du har i kylen. Klimatsmart och gott!
![Provencalsk pytt i panna med halloumi](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_198175/cf_259/provencalsk_pytt_i_panna_med_halloumi.jpg)
Ingredienser
4 portioner
ca 500 g fast potatis (500 g motsvarar 3 stora potatisar)
500 g sötpotatisar (500 g motsvarar 2 st)
2 rödlökar
1 vitlöksklyfta
3 msk olivolja
salt
svartpeppar
1 tsk paprikapulver
200 g halloumi
Till servering
hackad persilja
1 förp kyld sås à 230 ml (gärna caesarsås)
grönsallad
För alla
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi.
Recept och bild i samarbete med Kavli/Eriks såser.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Gott men sötpotatisen blir bara mos.
Hampus
2021-11-30