Provensalska bönor
Nyttig bönröra, inspirerad av det Provensalska köket, som du svänger ihop på under 30 minuter. Soltorkade tomater, vitlök och kapris förstärker smakupplevelsen i denna vackra och välsmakande rätt. Dekorera med timjan och servera till valfritt kött.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006
Ingredienser
6 portioner
1 burk cannellinibönor (à ca 400 g)
1/2 dl urkärnade svarta kalamataoliver
4 soltorkade tomater
olja
2 skalade schalottenlökar
1 skalad vitlöksklyfta
1 msk kapris
färsk timjan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bästa tillbehöret som finns till grillat lamm! Ibland byter jag ut cannelinibönorna mot stora vita bönor istället.
Camilla
2006-11-06Gjorde receptet med stora vita bönor och kalamataoliver med kärnor. Kanongott till grillat kött.
Marie
2006-09-02