Pumpanudlar
![Pumpanudlar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_155268/cf_259/pumpanudlar.jpg)
De flesta lite fastare grönsakssorter går alldeles utmärkt att svarva till ”gröna” nudlar. Här har turen kommit till pumpasorten butternut. Rosta pumpanudlarna och blanda ner i en sallad – eller bjud som tillbehör till fågel, fisk, kött eller vegetabiliskt alternativ.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2017
![Pumpanudlar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_155268/cf_259/pumpanudlar.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 butternutpumpa (à ca 1 kg)
3 msk rapsolja
salt och peppar
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi633 KJ / 151 kCal
Fett10 g
Salt1.74 g
Kolhydrater11 g
Protein3 g
Kommentarer