Purjolöksgrillad torsk med cevichesalsa

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Purjolöksgrillad torsk med cevichesalsa

Grönt är gott! Den här grillade torsken får en fin smak av purjolök, lime och koriander, och ackompanjeras av en fräsch cevichesalsa med mango och avokado.

Purjolöksgrillad torsk med cevichesalsa

Ingredienser

4 portioner

Torsk

ca 1 l  vatten
1   purjolök
1   lime
1 tsk  salt
1 tsk  mald koriander
1 tsk  paprikapulver
1 tsk  strösocker
600 g  torskfilé

Cevicesalsa

1   färsk mango
1/2   gurka
2   avokado
1   röd peppar
4   salladslökar
1   kruka färsk koriander
1/2 dl  olivolja
limesaft
salt och svartpeppar

Till servering

färskpotatis

För alla

Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1956 KJ / 466 kCal
Fett20.5 g
Salt2 g
Kolhydrater36.7 g
Protein30.1 g

Testa liknande recept

Ceviche ”Bloody Mary Style”
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk i folie med linser, soltorkade tomater och basilika
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Virgin Piña Colada
Betyg 3.6 av 5.
43 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ceviche på torsk med chili och lime
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torskpaket med sparris, potatis, örter och citron
Betyg 4.5 av 5.
93 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rabarberlemonad med lime
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga