Pyttipanna med pancetta

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
1
Pyttipanna med pancetta

Snabbmat på ett lite lyxigare sätt. Med denna pyttipanna där du adderar pancetta, ägg och crème fraiche får du en balanserad rätt med det där lilla extra. Garnera med färsk persilja och servera med en grön sallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2017

Pyttipanna med pancetta

Ingredienser

2 portioner
160 g  pancetta
500 g  vegetarisk pytt
1/2 tsk  olja
salt
peppar
2   ägg
1   ask färsk persilja (à 20 g)
1 dl  lätt crème fraiche paprika & chili
1/2   påse mâchesallad (à 65 g)

För alla

Rätten är fri från gluten men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: uteslut äggen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Blev jättegott! Över förväntan.

Sara

2017-12-06

Näringsvärde per portion

Energi2223 KJ / 532 kCal
Fett33 g
Salt4.7 g
Kolhydrater28 g
Protein27 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Kryddstekt fläskkarré med myntayoghurt
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig pancettapasta med getost och paprika
Betyg 3.5 av 5.
48 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pancettapasta med oliver och ruccola
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig tagliolini med pancetta och persilja
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegopytt med ägg
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga