Quesadillas med kantareller och spenat

Mumsiga quesadillas som fylls med stekta kantareller, salladslök och babyspenat. Den bästa och riktigt goda smaken ger också den lagrade osten, som smälter fint mellan tortillabröden.

Ingredienser
4 portioner
250 g färska kantareller
4 salladslökar
1 vitlöksklyfta
4 msk smör
65 g babyspenat
salt
svartpeppar
3 dl riven lagrad ost (gärna Västerbottensost)
8 tortillabröd (små)
Gör så här
00:01:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1618 KJ / 387 kCal
Fett21 g
Salt2 g
Kolhydrater32 g
Protein15 g
Kommentarer
Det här är ett lätt recept, och i enkelhet är det väldigt gott! Jag använde originalstora tacobröd, och fyllde dem på halva brödet… Det blev fyra stycken, och vi tyckte att de var lagom stora!
Charlotta
2025-01-24De såg Smarriga ut. Kantareller har jag i kylen oxå. Bara sätta igång att Steka då 🤪😁
Rosmarie
2024-08-06Jättegott! Glömde dock salladslöken. Men alldeles för lite med bara en, mer en förrätt 😄
Angelica
2023-11-03