Quorn och kålfräs med gult ris och chutneyyoghurt

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
0
Quorn och kålfräs med gult ris och chutneyyoghurt

Quorn och kålfräs med gult ris och chutneyyoghurt är ett underbart och mättande recept. Detta goda recept innehåller smakrika och goda ingredienser som aprikoser, nejlika och kanel. Servera qouornen och den frästa kålen med en het yoghurtröra.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2002

Quorn och kålfräs med gult ris och chutneyyoghurt

Ingredienser

4 portioner
1 dl  torkade aprikoser
1   gul lök
3 dl  basmatiris
1/2 msk  gurkmeja
6   nejlikor
1   kanelstång
2 msk  olja
300 g  quornbitar (ej panerade)
2 msk  olivolja
ca 300 g  salladskål
1   bit purjolök (1 bit motsvarar ca 10 cm)
salt
peppar
2 dl  matlagningsyoghurt
2 msk  chutney (gärna stark)
6 dl  vatten
2 msk  konc kycklingfond

För alla

Obs! Läs noga ingrediensförteckningen på quornförpackningen (innehåller ägg, mjölkprotein och gluten).

Gör så här

Tips

Quorn är en vegetarisk produkt gjord på svamp. Den säljs dels som färs, dels som mindre neutrala och panerade bitar.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Linssoppa med fänkålsfrön och quorn
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Quorn med skogssvamp och spenat
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Asiatisk quornsallad
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quornpanna med paprika
Betyg 2.9 av 5.
37 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quorn- och couscouswok
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quornwok med nötter och chilisås
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga