Rabarberchutney med ingefära

Betyg 3.6 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer
Rabarberchutney med ingefära

Storfavorit till ostbricka är denna sötsyrliga chutney på rabarber, rödlök och ingefära, men även som tillbehör till en het lammgryta.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012

Rabarberchutney med ingefära

Ingredienser

8 dl
600 g rabarber
2 rödlökar
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
4 dl socker
1 msk färskriven ingefära
1 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.32 personer har röstat

Kommentarer

Hur länge kan chutneyn hålla sig i kylen?

Amanda

2024-06-18

Hej Amanda! Jag skulle säga att den håller en vecka eller två i kylen. Men som alltid, lukta och smaka! ;) Vänliga hälsningar Tove

ICA-köket

2024-06-19

Koka? Går det utan vatten?

Nils

2024-05-12

Hej Nils! Rabarbern släpper vätska så det fungerar utan extra vatten. Hälsningar Niclas

ICA-köket

2024-05-13

Supergod med sting!

Lotta

2021-06-16

Testa liknande recept

Rabarberchutney med chili
Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rabarberchutney
Betyg 4.2 av 5.77 personer har röstat
Receptet har 22 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rabarberchutney med kanel
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lingonchutney
Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fransk rabarbermarmelad
Betyg 4 av 5.140 personer har röstat
Receptet har 36 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rabarber- och jordgubbskompott med mandel
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad