Rabarberpaj med ton av kokos
Denna rabarberpaj är en klassisk smulpaj med underbar smak av kokos som känns otroligt somrig. Grädda pajen i ugn och låt den sedan svalna lite innan du servera din lantliga rabarberpaj med fluffig vaniljsås eller len vaniljglass.
Ingredienser
4 portioner
Smulpaj
100 g smör eller margarin
1 1/2 dl vetemjöl
1 dl havregryn
1 dl kokos
1/2 dl strösocker
1/2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
Rabarber
500 g rabarber
1/2 dl strösocker
1 msk potatismjöl
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt gott med kokos i
Christina
2024-06-13Med färdig smördegsdeg
Kerstin
2024-06-12Lättlagad, god rabarberpaj. Smarrigt med vaniljvisp till. Gillar man smuldeg rekommenderar jag att man tar en halv ggr mer än receptet.
Susanne
2023-06-26