Rabarbersoppa med färskostcrostini

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Rabarbersoppa med färskostcrostini

Rabarbersoppa med färskostcrostoni är härligt gott och relativt lättlagat. Den ljuvlig och mjuka soppan består av rabarber, stjärnanis och vitt vin och till soppan serveras rostat bröd med en god färskost av kanel och kvarg.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1999

Rabarbersoppa med färskostcrostini

Ingredienser

4 portioner
300 g  rabarber
4 dl  vatten
1 dl  vitt vin
1 dl  socker
3   stjärnanis
ev 1/2 msk  potatismjöl

Crostini

1 msk  råsocker
smör
4   långa skivor baguette
1 dl  kvarg (10%)
1 tsk  mald kanel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fransk rabarbermarmelad
Betyg 4 av 5.
135 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Saffransmarinerade rotfrukter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rabarbersnaps
Betyg 4.6 av 5.
82 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarber i huvudrollen
Betyg 2.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äppelpicklad rabarber med anis
Betyg 3.2 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarbersylt med jordgubbar
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga