Rädisor i krans

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Rädisor i krans

Trevlig krans med smak av peppriga rädisor, syrlig citron och angenäm körvel. Rädisor i krans passar lika bra både till fisk som kött, eller så serverar du den på ett buffébord.

Rädisor i krans

Ingredienser

8 portioner
3   knippor rädisor (3 knippor motsvarar ca 60 st)
6   gelatinblad
3 dl  hönsbuljong (fond eller tärning + vatten)
3 dl  vispgrädde
1 msk  pressad citron
1 - 1 1/2 tsk  salt
1 krm  vitpeppar
1/2 tsk  socker
1   knippa körvel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi680 KJ / 160 kCal
Fett15 g

Testa liknande recept

Nässelsoppa
Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Räkcheesecake
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Godaste potatissalladen
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Laxcheesecake med citron och ägg
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödbetor med hasselnötter och vit balsamvinäger
Betyg 3.2 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtinkokt strömming
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga