Ragu på morot & karljohanssvamp

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Ragu på morot & karljohanssvamp

Bjud familjen på himmelsk ragu med både morot och karljohanssvamp som kommer bli mycket uppskattad. Stek upp morot och svamp som sedan får puttra i smakrik fond före du tillsätter fina örter och parmesan. Servera direkt!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2011

Ragu på morot & karljohanssvamp

Ingredienser

4 portioner
30 g  torkad karljohanssvamp i bitar eller färsk karljohansvamp i bitar (30 g torkad motsvarar ca 250 g färsk)
3 dl  vatten
400 - 450 g  morötter
olivolja till stekning
1 msk  konc kalvfond
1/2 msk  majsstärkelse (Maizena)
4 - 4 1/2   timjankvistar
1/2 dl  finhackad persilja
100 g  riven parmesan
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Svampfylld triangliolini med parmesangrädde och ruccola
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crêpes med karljohanssvamp
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Sugo di carne
Betyg 3 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gratäng Royal
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Potatispuré med karljohansvamp
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gräddig karljohansoppa
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga