Räkor och ingefära
![Räkor och ingefära](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Utomordentligt lättlagad och het middagsrätt. Ljuvliga nudlar blandas med krispiga vattenkastanjer, purjolök och intensiv ingefära. De spänstiga räkorna förgyller rätten och gör den fantastisk.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 1998
![Räkor och ingefära](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
2 portioner
400 g räkor med skal
6 cm färsk ingefära
1 dm purjolök (av det gröna)
1 burk vattenkastanjer (à ca 200 g)
6 dl vatten
2 pkt nudlar med räksmak
olja till stekning
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer