Råkost med kallpressad rapsolja

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Råkost med kallpressad rapsolja

Komplettera den nyfångade abborren eller spättan med det här färgglada råkosttillbehöret! Du hyvlar morot, gurka, rädisor, fänkål och purjolök och sveper in de krispiga grönsakerna i kallpressad rapsolja och flingsalt.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Råkost med kallpressad rapsolja

Ingredienser

1 sats
1   liten fänkål
1/2   gurka
1   morot
ca 10   rädisor
1/2   purjolök
1 msk  kallpressad rapsolja
flingsalt
svartpeppar

Gör så här

Tips

Passar till: Den nyfångade abborren eller spättan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Krispig crudité
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Citronfänkålsslaw
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tehalstrad lax med senapsmarinerad papayasallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Skaldjur med grönsaksnudlar och vitlöksdressing
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gurka och fänkål i dijon
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga