Räksallad med ägg och Rhode Islandsås
En enkel och mättande räksallad med ägg och en smakrik Rhode Islandsås står på middagsmenyn idag. Äggen kokas i 8 minuter och när de är klara spolas de kalla och skärs i halvor. Blanda potatis med ärter, lök och sallad, lägg på räkorna, toppa med dill och lägg äggen runt om. Vips så är det klart!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2015
Ingredienser
Räksallad
Rhode Islandsås
För alla
Rätten är fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott när man vill äta lite lättare mat.
Hjördis
2020-03-23Jaså du Marianne.g"ditt goda recept"
Tommy
2017-09-12Det är säkert okey men min Rhode Islandssås är mycket bättre än er.
Marianne
2015-07-16