Ratatouille med stekt korv
![Ratatouille med stekt korv](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_71935/cf_259/ratatouille_med_stekt_korv.jpg)
Stekt korv med ratatouille är ett recept som går att avnjuta både till lunch och middag. Stekt kalkonchorizo, med en fin och ganska mild smak, serveras tillsammans med vitlöksdoftande ratatouille och krispig ruccola och bildar en vinnande smakkombination!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2013
![Ratatouille med stekt korv](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_71935/cf_259/ratatouille_med_stekt_korv.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 röda paprikor
1 zucchini
2 msk + 1 tsk olja
1 burk (400 g) körsbärstomater
1 dl vatten
1 tsk torkad timjan
salt och peppar
4 portioner bulgur (eller annat gryn)
480 g kalkonchorizo
1/2 påse (à 65 g) rucola
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut bulgur mot ris eller glutenfri cous cous.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2060 KJ / 493 kCal
Fett22.4 g
Kolhydrater45.3 g
Protein22.3 g
Kommentarer