Revbensspjäll med ingefära
![Revbensspjäll med ingefära](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_27696/cf_259/revbensspjall_med_ingefara.jpg)
Njut av ett mört och smakrikt revbensspjäll som du har marinerat med ljuvliga smaker från honung, ingefära, soja och olja. Servera med rödkålsfyllda äpplen och rätten är komplett och fenomenal.
![Revbensspjäll med ingefära](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_27696/cf_259/revbensspjall_med_ingefara.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 kg tjockskuret revbensspjäll
1 msk olja
1 msk flytande honung
1 msk soja
1 msk riven färsk ingefära
1/2 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
För alla
Revbensspjällen är fria från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott alla åt med godaptit.
Sirkka
2023-12-26Enkelt och snabbt att tillaga. Gott med smaken av ingefära
Gunilla
2015-04-02Smakar jätte bra..!
Silvia
2015-03-13