Ris à la Malta - Tips vid tidsbrist
![Ris à la Malta - Tips vid tidsbrist](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_212862/cf_259/ris_à_la_malta_-_tips_vid_tidsbrist.jpg)
En söt och god Ris à la Malta som tillagas snabbt och enkelt genom att du blandar färdig risgrynsgröt med den söta vispade grädde och sedan tillsätter de syrliga bären som pricken över i!
![Ris à la Malta - Tips vid tidsbrist](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_212862/cf_259/ris_à_la_malta_-_tips_vid_tidsbrist.jpg)
Ingredienser
1 sats
färdigköpt risgrynsgröt
vispad grädde
djupfrysta bär t ex hallon
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Lena! Det beror på hur lös gröten är och vilken konsistens man vill ha på sin ris a la malta. Men börja med att vispa ½ dl vispgrädde som blandas i och så får du se om det passar dig eller om du vill ha i mer. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-05-11Eh hur mycket grädde?
Lena
2017-03-16Grovriv mandelmassa och blanda i försiktigt tillsammans med clementinklyfror så behövs inget extra socker, smakar maffe
Eva
2012-12-22