Ris med cornflakes

Betyg 3.1 av 5.
21 personer har röstat
0
Ris med cornflakes

Spännande persiskt ris med en gyllene yta. Koka ditt ris tillsammans med cornflakes i botten på kastrullen. Vänd om på ett fat och servera till persiska rätter. Ett mycket gott sätt att koka ris.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009

Ris med cornflakes

Ingredienser

6 portioner
2   liter vatten (att koka riset i)
1 1/2 tsk  salt
4 dl  basmatiris
2 msk  rapsolja
2 msk  vatten (till cornflakes + ris)
2 - 2 1/2 dl  cornflakes

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: uteslut Kellogg''s cornflakes som inte lämpar sig vid celiaki. Övriga märken kan användas, men läs innehållsdeklarationen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
21 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sabzi polo ba mahi- fisk med dillris
Betyg 3.4 av 5.
154 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dolmeh barge mo - Vinbladsdolmar
Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kashk-e Bademjan - Aubergine- och valnötsröra
Betyg 4.6 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Persisk lamm- och spenatgryta
Betyg 3.7 av 5.
58 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Khoresh Bademjan – Auberginegryta med lamm
Betyg 3.8 av 5.
169 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddiga kycklingspett med saffran
Betyg 4.6 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga