Risonisallad med primörer och dijondressing
![Risonisallad med primörer och dijondressing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34125/cf_259/risonisallad_med_primorer_och_dijondressing.jpg)
Risonisallad med primörer och dijondressing är en krispig pastasallad som får karaktär av en krämig senapsvinägrett. Grön sparris, knippmorötter, blomkål, haricots verts, knipplök och rädisor samsas i denna härliga sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010
![Risonisallad med primörer och dijondressing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34125/cf_259/risonisallad_med_primorer_och_dijondressing.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 portioner risoni
4 gröna sparrisar
4 knippmorötter
ca 4 buketter blomkål
150 g haricots verts (bönor)
1 knippe lök
ca 8 rädisor
3 msk dijonsenap
2 msk vatten
1 1/2 dl rapsolja
salt och svartpeppar
Till servering
kycklingspett
För alla
Rätten är fri från mjölkprotein och laktos men innehåller gluten.
Gör glutenfri: byt ut risonin mot ris.
Gör ägg fri: kontrollera innehållet på risonin.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer