Risotto med ruccola
![Risotto med ruccola](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63104/cf_259/risotto_med_ruccola.jpg)
En salig blandning till risotto med ruccola. Hackad fin lök och hel vitlök fräses. Det mumsiga avorioriset kokas i utsökt buljong. Lättlagat och nyttigt med klippt ruccola. Med fluffigt, mjukt bröd får du en lättlagad måltid.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001
![Risotto med ruccola](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63104/cf_259/risotto_med_ruccola.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 gula lökar
1 vitlöksklyfta
olja
3 dl avorioris
6 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
salt och peppar
1 knippa rucolablad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer