Riswok Shanghai med räkor

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Riswok Shanghai med räkor

Ingefära och mango ger smak åt den här goda woken som för tankarna till valfritt gathörn i Soho eller Shanghai där maten tillagas och läggs upp framför dina ögon.

Riswok Shanghai med räkor

Ingredienser

4 portioner

Ris

3 dl  basmatiris
2 tsk  currypulver
1   grönsaksbuljongtärning

Woksås

125 g  fryst tärnad mango
1 msk  riven färsk ingefära
1/2 dl  vatten
1/2 dl  sweet chili sauce
1 tsk  majsstärkelse

Grönsaker

1   gul lök
450 g  fryst wokmix
300 g  blomkål
2 msk  rapsolja
200 g  stora skalade räkor
65 g  babyspenat

Till servering

turkisk yoghurt
limeklyftor

För alla

Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Teriyakiwok kyckling med nudlar
Betyg 3.6 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wok med räkor och böngroddar
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dagobertare med kyckling, mango och avokado
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudelwok med bacon
Betyg 3.1 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Wok med sojafärs, svamp och salladsärtor
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga