Riswok Shanghai med räkor
![Riswok Shanghai med räkor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_164262/cf_259/riswok_shanghai_med_rakor.jpg)
Ingefära och mango ger smak åt den här goda woken som för tankarna till valfritt gathörn i Soho eller Shanghai där maten tillagas och läggs upp framför dina ögon.
![Riswok Shanghai med räkor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_164262/cf_259/riswok_shanghai_med_rakor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Ris
3 dl basmatiris
2 tsk currypulver
1 grönsaksbuljongtärning
Woksås
125 g fryst tärnad mango
1 msk riven färsk ingefära
1/2 dl vatten
1/2 dl sweet chili sauce
1 tsk majsstärkelse
Grönsaker
1 gul lök
450 g fryst wokmix
300 g blomkål
2 msk rapsolja
200 g stora skalade räkor
65 g babyspenat
Till servering
turkisk yoghurt
limeklyftor
För alla
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer