Rödbetor med rosmarin och getost
![Rödbetor med rosmarin och getost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15148/cf_259/rodbetor_med_rosmarin_och_getost.jpg)
Det ultimata tillbehöret till den nygrillade lammsteken är de här rödbetorna som förskönas med rosmarin och söt honung. Pricken över i är den kladdiga och mumsiga getosten som du klickar på rödbetorna innan servering.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2005
![Rödbetor med rosmarin och getost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15148/cf_259/rodbetor_med_rosmarin_och_getost.jpg)
Ingredienser
undefined
ca 400 g rödbetor
50 g getost
1 rosmarinkvist
1 msk honung
salt
svartpeppar
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller mjölk.
Gör mjölkfri: använd tofu i stället för getost, mjölkfritt margarin istället för smör.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
E. M
Karin
2022-01-28