Rödgrön risonisallad
![Rödgrön risonisallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15952/cf_259/rodgron_risonisallad.jpg)
En härlig risonisallad som fungerar såväl kall som varm. Du svänger ihop den på bara 30 minuter. Tips om du vill ha lite extra sting i risonin - strö lite hackad chili över!
![Rödgrön risonisallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15952/cf_259/rodgron_risonisallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 dl risoni
1 röd paprika
1 fänkål
5 salladslökar
4 tomater
2 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
1 påse bladspenat (à 70 g)
1 dl hackad dill
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer