Rödgrön risonisallad

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Rödgrön risonisallad

En härlig risonisallad som fungerar såväl kall som varm. Du svänger ihop den på bara 30 minuter. Tips om du vill ha lite extra sting i risonin - strö lite hackad chili över!

Rödgrön risonisallad

Ingredienser

4 portioner
3 dl  risoni
1   röd paprika
1   fänkål
5   salladslökar
4   tomater
2   vitlöksklyftor
1 msk  olivolja
1   påse bladspenat (à 70 g)
1 dl  hackad dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Varm risonisallad med citrusyoghurt
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fänkål och dill rub
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sallad med räkor och risoni
Betyg 4.2 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Paprikapesto med fetaost och rostade pinjenötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Couscous med fänkål och dill
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskspett med apelsinfänkål och risonisallad
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga