Rödkålscachumber
![Rödkålscachumber](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17704/cf_259/rodkalscachumber.jpg)
Förträfflig cachumber med rödkål, citron, sambal badjak, fänkålsfrön socker och rapsolja. Rödkålscachumber passar utmärkt att servera till den indiska maten.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009
![Rödkålscachumber](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17704/cf_259/rodkalscachumber.jpg)
Ingredienser
6 portioner
1/2 rödkål (1/2 rödkål motsvarar ca 500 g)
2 tsk salt
juicen av 1/2 citron
1 msk sambal badjak
1 tsk fänkålsfrön
1 tsk socker
2 msk rapsolja
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg, men kontrollera innehållet i sambal badjak.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer