Rödlöksfoccatia med feta och oregano
![Rödlöksfoccatia med feta och oregano](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15480/cf_259/rodloksfoccatia_med_feta_och_oregano.jpg)
Rödlöksfoccatia med feta och oregano är en fantastisk förrätt som garanterat kommer imponera på gästerna! Receptet är avancerat och du bör starta förberedelserna ett par timmar innan middagen.
![Rödlöksfoccatia med feta och oregano](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15480/cf_259/rodloksfoccatia_med_feta_och_oregano.jpg)
Ingredienser
6 portioner
Deg
1/2 pkt jäst
4 dl vatten
2 tsk salt
1/2 dl olivolja
ca 10 dl vetemjöl
Fyllning
3 rödlökar
1 msk olja
150 g fetaost
10 cocktailtomater
2 msk färsk hackad oregano (2 msk färsk motsvarar ca 2 tsk torkad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2180 KJ / 520 kCal
Fett16 g
Kommentarer