Rökiga barbequebönor
![Rökiga barbequebönor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13971/cf_259/rokiga_barbequebonor.jpg)
Vita bönor, körsbärstomater och rödlök blandas snabbt ihop till ett passande barbequetillbehör. Salladen sveps in i smakrik rökig grillsås med hickorysmak och blir supergod!
![Rökiga barbequebönor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13971/cf_259/rokiga_barbequebonor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 burk kidney- eller stora naturella vita bönor (à ca 400 g)
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
1 rödlök
2 dl grillsås med hickorysmak (röksmak)
2 msk finhackad persilja eller koriander
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2717 KJ / 650 kCal
Fett0 g
Kommentarer