Rökt bönröra med tomat, vitlök och grillad kalkonfilé
![Rökt bönröra med tomat, vitlök och grillad kalkonfilé](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_62867/cf_259/rokt_bonrora_med_tomat__vitlok_och_grillad_kalkonfilé.jpg)
Gott och enkelt tillbehör till grillad fågel, med rökig smak av BBQ-sås. Blanda rödlök, paprika, tomater och vitlök med bönor. Koka ihop muscovado, sirap och barbequesås till dressing. Grilla köttet, ät och njut!
![Rökt bönröra med tomat, vitlök och grillad kalkonfilé](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_62867/cf_259/rokt_bonrora_med_tomat__vitlok_och_grillad_kalkonfilé.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 förp bönmix (à 380 g)
2 rödlökar
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
3 tomater
1 msk olivolja
1 msk sirap
1 msk muscovadosocker
ca 1 msk rökig bbq-sås
flingsalt
peppar
Till servering
kalkonfilé
grillbacon
sallad
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på bbq-såsen. I övrigt är bönröran fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2671 KJ / 639 kCal
Fett34.4 g
Kolhydrater29.8 g
Protein48.1 g
Kommentarer