Rökt makrill med dilldressing
![Rökt makrill med dilldressing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16678/cf_259/rokt_makrill_med_dilldressing.jpg)
Lättlagad och mycket uppskattat tillbehör. Rökt makrill med dilldressing är en enkel, men smakrik, fiskrätt att servera på buffén. Passar utmärkt med tärnad fetaost och gröna oliver.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007
![Rökt makrill med dilldressing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16678/cf_259/rokt_makrill_med_dilldressing.jpg)
Ingredienser
8 portioner
4 rökta makrillfiléer (à ca 260 g)
2 msk dill
1 tsk socker
1/2 tsk salt
2 krm vitpeppar
2 msk färskpressad citronjuice
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi460 KJ / 110 kCal
Fett9 g
Kommentar
dressingen med lite vatten blev bra, serverade med tärnad feta och gröna oliver, provade ochså med "lite" Phiadelphiaost som gör det mildare. Fredagskok Uli
Ulrich
2007-11-23