Rosépeppar- och olivsås

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rosépeppar- och olivsås

Denna rosépeppar- och olivsås är en kall och härlig gräddfils- och majonnäsbaserad sås som passar utmärkt till den grillade middagen. Smaksätt med vitlök och timjan och servera väl kyld.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2011

Rosépeppar- och olivsås

Ingredienser

10 portioner
1 msk rosépeppar
2 dl hackade gröna oliver
3 pressade vitlöksklyftor
1 dl majonnäs
3 dl gräddfil
1 dl repad, hackad timjan
2 krm salt
2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentar

God sås till grillat. Halva mängden timjan räckte.

Karin

2011-07-12

Testa liknande recept

Pepparrotssill med rosépeppar
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ingefärsgräddfil
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Karré med mynta, ärter och avokado
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kall dillsås
Betyg 4.3 av 5.49 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Limedressing
Betyg 3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Örtsås
Betyg 3.7 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad