Rosmarin- och citrondoftande kalkonkebab
![Rosmarin- och citrondoftande kalkonkebab](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13868/cf_259/rosmarin-_och_citrondoftande_kalkonkebab.jpg)
Vill du testa en annorlunda kebab? Testa kalkonkebab med rosmarin och citron. Festligt, gott och enkelt! Servera kalkonkebaben tillsammans med sallad och pasta.
![Rosmarin- och citrondoftande kalkonkebab](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13868/cf_259/rosmarin-_och_citrondoftande_kalkonkebab.jpg)
Ingredienser
4 portioner
ca 400 g kalkonfilé
3 röda chilifrukter
1 paket bacon (à 140 g)
grillspett
salt och peppar
1/2 dl citronmarmelad
1 msk finhackad färsk rosmarin
1 citron
ev rosmarinkvistar
Gör så här
I näringsberäkningen ingår de föreslagna tillbehören.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2375 KJ / 568 kCal
Fett0 g
Kommentar
Gott! Vi tog paprika istället för chili och kyckling istället för kalkon. Hade däremot i lite chili i marinaden. Bra smak på paprikan, kycklingen kunde nog marinerats lite i marmeladen. Vi hade klyftpotatis till.
Angelica
2008-08-21