Rosmarinrostad potatis med isterband och mango chutney
![Rosmarinrostad potatis med isterband och mango chutney](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_104490/cf_259/rosmarinrostad_potatis_med_isterband_och_mango_chutney_.jpg)
Trevligt och innovativt tilltugg med en spännande treenighet – syrligt isterband, fruktig chutney och salt rosmarinpotatis. Välj gärna ett isterband gjort på lamm och en riktigt god potatis, som till exempel sparrispotatis.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2014
![Rosmarinrostad potatis med isterband och mango chutney](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_104490/cf_259/rosmarinrostad_potatis_med_isterband_och_mango_chutney_.jpg)
Ingredienser
8 portioner
500 g små avlånga potatisar (t ex sparrispotatis, ratte eller amandine)
3 kvistar färsk rosmarin
2 isterband (à ca 300 g)
flingsalt
1 dl mango chutney
olivolja till stekning
För alla
Gör glutenfri: Välj isterband eller annan korv som är fri från gluten.
Gör laktosfri: Välj laktosfria isterband.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfria isterband.
Fri från ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi756 KJ / 179 kCal
Fett7 g
Salt0.68 g
Kolhydrater22 g
Protein5 g
Kommentarer