Rosmarinstekt nektarin med crema di balsamico och ädelost
![Rosmarinstekt nektarin med crema di balsamico och ädelost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_79912/cf_259/rosmarinstekt_nektarin_med_crema_di_balsamico_och_adelost.jpg)
Rosmarinstekt nektarin med balsamico och ädelost är ett gott tillbehör till stekt eller grillad korv, gärna kryddkorv. Ett annorlunda sätt att äta nektariner – stek dem i olivolja med rosmarin, och toppa med crema di balsamico och smulad ädelost. Söt frukt och salt mögelost i en härlig kombo.
![Rosmarinstekt nektarin med crema di balsamico och ädelost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_79912/cf_259/rosmarinstekt_nektarin_med_crema_di_balsamico_och_adelost.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 nektariner
2 msk olivolja
4 färska rosmarinkvistar
140 g ädelost
2 msk crema di balsamico
För alla
Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: Byt ut ädelost till laktosfri fetaost eller annan laktosfri dessertost.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut ädelost till tofu eller annan mjölkproteinfri dessertost.
Gör laktosfri: Byt ut ädelost till laktosfri fetaost eller annan laktosfri dessertost.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut ädelost till tofu eller annan mjölkproteinfri dessertost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1112 KJ / 265 kCal
Fett17.9 g
Kolhydrater17.3 g
Protein8.9 g
Kommentar
Jätte gott.
Mehrshad
2013-09-05