Rosmarinstekt nektarin med crema di balsamico och ädelost

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
1
Rosmarinstekt nektarin med crema di balsamico och ädelost

Rosmarinstekt nektarin med balsamico och ädelost är ett gott tillbehör till stekt eller grillad korv, gärna kryddkorv. Ett annorlunda sätt att äta nektariner – stek dem i olivolja med rosmarin, och toppa med crema di balsamico och smulad ädelost. Söt frukt och salt mögelost i en härlig kombo.

Rosmarinstekt nektarin med crema di balsamico och ädelost

Ingredienser

4 portioner
4   nektariner
2 msk  olivolja
4   färska rosmarinkvistar
140 g  ädelost
2 msk  crema di balsamico

För alla

Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: Byt ut ädelost till laktosfri fetaost eller annan laktosfri dessertost.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut ädelost till tofu eller annan mjölkproteinfri dessertost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Jätte gott.

Mehrshad

2013-09-05

Näringsvärde per portion

Energi1112 KJ / 265 kCal
Fett17.9 g
Kolhydrater17.3 g
Protein8.9 g

Testa liknande recept

Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp
Betyg 3.1 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Baconfräst svartkål
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med getost, fikon och pumpafrö
Betyg 3.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Knäckebrödssnittar med pistage och fikon
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad salma provencale
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mangosalsa med chili och gräslök
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga