Rostade betor med Västerbottensost
![Rostade betor med Västerbottensost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_20284/cf_259/rostade_betor_med_vasterbottensost.jpg)
En riktigt snygg, färgglad och aptitlig förrätt får du om du lagar till rostade betor med Västerbottensost. Smakerna hos betorna och Västerbottensosten kommer få det att vattnas i munnen på dig!
![Rostade betor med Västerbottensost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_20284/cf_259/rostade_betor_med_vasterbottensost.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 kg betor (gul- eller polkabetor)
1 msk olivolja
salt och peppar
2 msk rödvinsvinäger
3 msk olivolja
1/2 dl hasselnötter
100 g Västerbottensost
För alla
Fri från gluten, laktos och ägg.
Gör mjölkproteinfri: uteslut osten.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer