Rostade majskolvar med paprikapesto och parmesan

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Rostade majskolvar med paprikapesto och parmesan

Hela majskolvar i ugnen är alltid gott. Ännu godare blir de när du penslar kolvarna med paprikapesto när de är klara samt toppar dem med parmesanost, rostad lök och gräslök.

Rostade majskolvar med paprikapesto och parmesan

Ingredienser

4 portioner
4   majskolvar (förkokta eller färska utan blast)
1 msk  olja
salt
svartpeppar
1 1/2 dl  finriven parmesan
1/2   kruka gräslök
1 dl  paprikapesto
1 dl  rostad lök

För alla

Kontrollera noga innehållet i peston.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri rostad lök.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sparris med hackat ägg, gräslök och brynt smör
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fänkålssallad med nektarin och halloumi
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Morotspannkakor med sesamfrön och vitlök
Betyg 4.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakade äpplen med russin och havregryn
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Avokado- och mangosallad med tomater
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad vitkål med dragonvinägrette
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga