Rostade persiljerötter

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Rostade persiljerötter

Låt det grillade nötköttet få sällskap av det här obeskrivligt goda tillbehöret. Du rostar stavar av persiljerötter med starka smaker från vitlök, olivolja och timjankvistar. Snabblagat och supergott!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2005

Rostade persiljerötter

Ingredienser

undefined
ca 400 g  persiljerötter
2 msk  olivolja
2   vitlöksklyftor
ca 1/2   kruka timjankvistar
salt
svartpeppar

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hemlagad senap
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostade persiljerötter i pesto  
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tidningsrökt abborre
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Honungssenap med timjan
Betyg 3.5 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rotfruktspytt
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga