Rostas med krämig gnocchi

Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
1
Rostas med krämig gnocchi

Rostas är en extra mör bit av nötkött som får en fantastisk smak när den steks i smör. Smakexplosion uppstår när den serveras med denna krämiga gnocchi med sting från dijonsenap. Toppa rätten med hackad persilja och söta romanticatomater.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2018

Rostas med krämig gnocchi

Ingredienser

2 portioner
2   port gnocchi
ca 300 g  rostas
1 msk  smör
salt
peppar
2 dl  matlagningsgrädde
1/2   ask färsk persilja (à 20 g)
1 tsk  dijonsenap
1/2   förp romanticatomater (à 400 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat

Kommentar

Köttet, så gott! Men gnocchin hade varit godare utan såsen tycker jag. En vanlig bea hade funkat bra till.

Emelie

2022-02-27

Näringsvärde per portion

Energi2858 KJ / 682 kCal
Fett26 g
Salt3.89 g
Kolhydrater65 g
Protein44 g

Testa liknande recept

Pastagnocchi med bacon och salvia
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax med grönärtskräm och pasta
Betyg 3.9 av 5.
43 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gnocchi med brynt kaprissmör
Betyg 4.7 av 5.
53 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pytt på gnocchi, falukorv och grönkål
Betyg 4.2 av 5.
64 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskkarré med gnocchi och grillad knipplök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spenat- och mozzarellagnocchi med gräslökssås
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga