Rostbiff med ljummen sallad på vintergrönsaker och hasselnötter
![Rostbiff med ljummen sallad på vintergrönsaker och hasselnötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Trevlig rostbiff med en bastant sallad av broccoli, fänkål, gulbetor, jordärtskocka, brysselkål, morötter och rostade hasselnötter. En underbart välsmakande middag med vinterkänsla.
![Rostbiff med ljummen sallad på vintergrönsaker och hasselnötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
700 g rostbiff
salt och peppar
smör
färska örter (timjan och rosmarin)
färsk vitlök
3 fänkål
2 gulbetor
6 jordärtskockor
8 brysselkål
5 morötter
1 huvud broccoli
1 bit rödkål
1 dl skalade hasselnötter
rapsolja
salladsskott
lagrad vitvinsvinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer