Rostbiffsallad
![Rostbiffsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13482/cf_259/rostbiffsallad.jpg)
Fyllig sallad med rostbiff, delikatesspotatis, purjolök och en frisk smak av sherryvinäger. En utmärkt sommarlunch. Du garnerar med grovhackad bladpersilja och serverar med bröd och ost.
![Rostbiffsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13482/cf_259/rostbiffsallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 g grillad rostbiff gärna rosa, i tunna skivor
1 glasburk kokt delikatesspotatis (à 680 g)
1/2 purjolök (den ljusa delen)
1 gul lök
2 msk olivolja
1/2 dl sherryvinäger eller rödvinsvinäger
salt och peppar
2 krm socker
1/2 dl grovhackad bladpersilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer