Rostbiffwrap med hummus och saltgurka
![Rostbiffwrap med hummus och saltgurka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_162928/cf_259/rostbiffwrap_med_hummus_och_saltgurka.jpg)
En supersnabb wrap, perfekt för sommarens picknickar. Med färdig hummus behöver du bara blanda i rivig pepparrot och spiskummin och montera ihop. Saltgurkan gör rostbiffwrapen saftig och ger skönt tuggmotstånd.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017
![Rostbiffwrap med hummus och saltgurka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_162928/cf_259/rostbiffwrap_med_hummus_och_saltgurka.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 hela saltgurkor
1 förp hummus (à 5250 g)
1 tsk malen spiskummin
2 msk riven pepparrot (på tub)
4 romansalladsblad
8 skivor rostbiff (8 skivor motsvarar ca 200 g)
4 stora tortillabröd
För alla
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer