Rotfrukts- och purjomix med tandoori och mandel
![Rotfrukts- och purjomix med tandoori och mandel](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_236914/cf_259/rotfrukts-_och_purjomix_med_tandoori_och_mandel.jpg)
Använd en färdigskuren rotfrukts- och purjomix så sparar du mycket tid. Stek grönsaksmixen snabbt och krydda med vitlök och tandoori för extra god smak. Toppa med krispiga mandelspån och det är klart att servera.
![Rotfrukts- och purjomix med tandoori och mandel](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_236914/cf_259/rotfrukts-_och_purjomix_med_tandoori_och_mandel.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 vitlöksklyfta
1 förp färsk rotfruktsmix med purjolök (à 400 g)
2 msk olja
2 tsk tandoorikrydda
salt
svartpeppar
50 g rostade mandelspån
För alla
Kontrollera noga innehållet i kryddmixen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer