Saffransskorpor på lussebullar
![Saffransskorpor på lussebullar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_192003/cf_259/saffransskorpor_pa_lussebullar.jpg)
Har du rester av lussebullar över sen julen? Baka skorpor av de torra lussebullarna genom att skiva dem och torka i ugn! Det är enkelt, gott och smart att ta vara på de gamla bullarna.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2018
![Saffransskorpor på lussebullar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_192003/cf_259/saffransskorpor_pa_lussebullar.jpg)
Ingredienser
20 st
10 lussebullar
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfria lussebullar.
Gör laktosfri: välj laktosfria lussebullar.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria lussebullar.
Gör äggfri: välj äggfria lussebullar.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi367 KJ / 88 kCal
Fett3 g
Salt0.1 g
Kolhydrater14 g
Protein2 g
Kommentar
Superbra recept! Enkelt och gott, och det doftar jul i hemmet. Men jag delar varje bulle rakt av i ca 7 bitar, så att de får den vanliga skorpformen. Då räcker det med 40 min i ugnen.
Hanna
2023-12-16