Sallad med chèvregratinerad paraguayos med chilihonung och hasselnötter
Paraguayos må vara platta i sin form, men de är allt annat än platta när det kommer till smaken som är godisliknande. Dessutom smälter den i munnen. Så varför inte fortsätta med att smälta chèvreost på och gå till bords med smakkompisarna honung, chili och hasselnötter.
Ingredienser
4 portioner
170 g chèvre
500 g plattrunda persikor (paraguayos)
1 röd chili
4 msk honung
1 dl rostade hasselnötter
2 hjärtsalladshuvuden
1 msk rödvinsvinäger
3 msk olivolja
salt
svartpeppar
För alla
Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Vill du lära dig mer om stenfrukter?
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1977 KJ / 472 kCal
Fett32 g
Salt1.5 g
Kolhydrater32 g
Protein12 g
Kommentar
Ska frukterna vara hela närman lägger på osten? Eller delar man dem i halvor o tar bort kärnan innan?
Marie
2019-08-05Hej Marie! Vi körde hela med kärna, det fungerade väl. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-08-07