Salsa verde med rotfrukter och lamm
![Salsa verde med rotfrukter och lamm](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16136/cf_259/salsa_verde_med_rotfrukter_och_lamm.jpg)
Robust lammgryta med varma smaker. Lammköttet kokas mört tillsammans med rotfrukterna och timjan. Salsa verde mixar du snabbt ihop med sardeller, olja, bladpersilja, timjan, kapris och kryddor.
![Salsa verde med rotfrukter och lamm](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16136/cf_259/salsa_verde_med_rotfrukter_och_lamm.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 skivor lammstek med ben
ca 2 l vatten
2 tsk salt
1 lagerblad
1 tsk vitpepparkorn
2 morötter
2 palsternackor
färsk timjan
Salsa verdesås
4 dl bladpersilja
2 msk färsk timjan
2 sardeller
1 msk kapris
1 dl olivolja
salt och svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer