Salsasallad med persika och skinka
![Salsasallad med persika och skinka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Läcker salsasallad med söta konserverade persikor, salt rökt skinka, krämig getost och syrlig vitvinsvinäger. En fullkomligt hänförande smakupplevelse. Servera din salsasallad med kokt potatis, parmaskinka och ett färskt bröd.
![Salsasallad med persika och skinka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g potatis
1 burk vita bönor (à 410 g)
1 burk grillad paprika (à 290 g)
1 liten rödlök
2 persikohalvor (konserv)
2 msk finhackad gräslök
1/2 dl olivolja
1 msk vitvinsvinäger
salt
nymalen svartpeppar
50 g getost
200 g tunna skivor rökt skinka
Gör så här
I näringsberäkningen ingår potatisen.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2272 KJ / -1 kCal
Fett25.8 g
Kommentarer