Saltinbakad ädelfisk
![Saltinbakad ädelfisk](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Saltinbakad ädelfisk är ett gott fiskrecept med perfekt sälta och smak. Detta recept med fet fisk som lax, röding eller öring tillagas i ugnen och innehåller rikligt med salt samt lite vetemjöl.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2000
![Saltinbakad ädelfisk](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
6 portioner
2 kg fet fisk t ex röding, regnbåge, öring, harr, lax eller sik
2 pkt grovsalt (à ca 800 g)
1 1/2 dl vetemjöl
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer